Wat is de Triggerpoint Reset Methode?

De Triggerpoint Reset Methode™ is een exclusief coaching- & behandeltraject waarbij op methodische wijze de onderliggende oorzaken van terugkerende pijn, blessures en triggerpoints (spierknopen) worden aangepakt.

Deze methode is ZONDER gebruik van pijnlijke triggerpointmassage, dry needing of injecties, pijnstillers, operaties en eindeloze oefensessies.

Grondlegger voor de Triggerpoint Reset Methode is Tim van Orsouw en in oktober 2018 heb ik de mentorclass bij hem gevolgd.

Deze methode is een exclusief alles-in-één traject waarbij je voldoende tijd en persoonlijke aandacht krijgt. De methode bestaat uit o.a. voorbereidende opdrachten aangevulde met 1 – 3 losse consulten en een volledige behandeldag (RESET-dag) van 10.00-17.00 uur in plaats van losse sessies. In deze alles-in-één behandeldag is genoeg tijd om alle klachten en pijntjes aan te pakken, je te coachen, je voeding te optimaliseren en al je vragen te beantwoorden. Dat klinkt goed, toch?

Bij uitstek geschikt voor ondernemers met (te) langdurige spannings gerelateerde pijnklachten zoals rugpijn, RSI, nek- en schouderklachten. De meeste mensen ervaren al 50-80% verlichting van pijnklachten al voor de eerste individuele RESET sessie.

Inhoud TRM methode:

Gratis telefonisch adviesgesprek

Individuele begeleiding per e-mail

Individuele Reset sessie (90 minuten)

Individuele RESET-dag (10.00 – 17.00 uur).

Follow-Up sessie (90 minuten)

Boek, (werkboek,) audioboek

Belangrijk: dit traject is niet voor iedereen geschikt. Daarom is het (gratis) telefonische adviessessie voor mij om te beoordelen of ik er van overtuigd ben dat ik je kan helpen en voor jou om al je vragen te stellen.

Bel met Iris Noordzij: 06-15193752 voor het inplannen van een telefonische adviesgesprek.

Let op: het adviesgesprek kan NIET met de afspraakknop op deze site geboekt worden.